vartojimo paskolos

vartojimo paskolosVis dar abejojate dėl savo vartojimo paskolos ir nežinote, ar jums jos reikia, ar ne? Štai keli TAIP ir NE vartojimo paskoloms, kurie padės suprasti, ar reikėtų skolintis, ar visgi ieškoti kitų pinigų gavimo būdų arba tiesiog pakeisti savo planus.

Kai vykstate atostogauti – NE

Jeigu norite atostogauti geriau negu pernai, geriau negu kaimynai, geriau negu bet kas kada nors – greito vartojimo kreditas neturėtų būti išeitimi. Atostogų metu jūs išleisite tuos pinigus ledams, gultams prie baseino ir bilietams, grįšite pilni įspūdžių, pailsėję ir… Su didele paskola. Kažin, ar tai geras sprendimas, kažin, ar būtent taip reikėtų daryti, kai norite pasiskolinti protingai, kai norite, kad paskola būtų prasminga. Juk pinigų neatgausite, išleisite, o paskui grąžinti reikės. Jeigu jau šiais metais normalioms atostogoms nesusitaupėte, tai kaip susitaupysite kitiems metams, kai dar iki kitos vasaros vis turėsite pinigus seikėti paskolai?

Kai perkate atostogų automobilį arba namelį – TAIP

Tačiau pažvelkime į išliekamąją vertę turinčius atostogų sprendimus, kuriems paskola iki 10000 eurų gal ir nebūtų didelis nusikaltimas. Pavyzdžiui, norite nusipirkti sodo namelį už miesto, kuriame praleistumėte savo laisvą ir malonų laiką. Juk sodo namelis, kad ir už skolintus pinigus, bet jis niekur nedings. Turėsite ir džiaugsitės. O gal perkate kemperį, su kuriuo vėliau galėsite keliauti ir prie jūros, ir prie ežero, ir po Europą, ir į darbą. Tai irgi investicija. Kaip matome, vartojamosios paskolos palukanos kainuos, ir planai bus susiję su atostogavimu, o ne būtinais poreikiais, tačiau tokiai paskolai galima sakyti TAIP, nes ji turi išliekamąją vertę.

Kai keliate šventę – NE

Norite geresnių fejerverkų per Naujus metus? Norite gražesnės eglutės Kalėdoms, daugiau mišrainių Velykoms ar puošnesnio frako gimtadieniui, dailesnių batelių išleistuvėms? Net neieškokite, kur skolintis paskolas, nes tai labai blogas sprendimas. Niekas neturėtų švęsti už pinigus, kurių neturi. Po švenčių ir taip būna liūdna, kad jos pasibaigė, o jeigu dar ir kelsite šventę iš paskolos, tai po jos būsite su dideliu minusu.

Kai pritrūksta ruošiantis vestuvėms – TAIP

Vienintelės išskirtinės šventės, kada vartojamoji paskola internetu gali būti leidžiama – vestuvės ir laidotuvės. Laidotuves suvokiame kaip neišvengiamas, o palaidoti žmogų reikia, ir jeigu visai neužtenka, tada reikia ir pasiskolinti. Taip pat ir neatmeskime galimybės, kad per šią liūdną šventę žmonės neš savo vokus bei siūlys pinigus. Taip pat vartojamosios paskolos be darbo nebus suteikiamos, tad net nebūtinai ir gausite progą pasiskolinti. Vestuvės – kita išlaidų reikalaujanti šventė. Jeigu pritrūko tik šiek tiek, galite pasiskolinti. Kadangi per vestuves svečiai visada atneša pinigų.

Kai pasakojate apie tai visiems iš eilės – NE

Ar reikia kalbėti apie paskolas? Pasakoti apie jas bendradarbiams, pažįstamiems, skelbti viešose paskyrose… Tikrai ne. Taip, kaip nekalbame ir apie uždarbį, taip ir apie paskolas geriau patylėti. Taigi, gal reikėtų apie jas nepasakoti ir tiesiog turėti tai omeny, kaip sąmoningą elgesį.

Kai pranešate apie tai šeimos nariams ir geriausiems draugams – TAIP

Tačiau šeimos nariams pasakyti būtina, nes jūsų sprendimas labai lies tų žmonių sprendimus. Ką darote jūs, tas paliečia šeimos narius, tad būtinai turite jiems pasakyti. Artimiems draugams pasakyti irgi verta tiesiog todėl, kad tada galėsite nebūti spaudžiami dėl brangių pramogų, o gal draugai jus net ir pavaišins bare.

Ankstesnis straipsnisQuartz danga automobiliui
Kitas straipsnisKas yra SEO ir ką apie šią paslaugą turi žinoti kiekvienas?

Komentuoti

Please enter your comment!
Please enter your name here