1. Tai mažiau kenksminga nei įprastas rūkymas!

Vapes nepriklauso nuo degimo, skirtingai nei cigaretės, todėl yra saugesnės ir neturi kancerogeninių cigarečių savybių. Cigaretėse yra apie 600 ingredientų. Deginant cigaretes susidaro daugiau nei 7000 cheminių medžiagų.

Manoma, kad visame pasaulyje tabakas kasmet miršta daugiau nei 8 milijonams žmonių, tai yra viena didžiausių mirties priežasčių, kurių galima išvengti.

Elektroninėse cigaretėse nėra toksiškų ir pavojingų cheminių medžiagų, esančių cigaretėse, be deguto ir anglies monoksido.

Per pastaruosius kelerius metus tokios sveikatos įstaigos, kaip Anglijos visuomenės sveikata, buvo garų pramonės šalininkai, teigdamos, kad elektroninės cigaretės yra „95% mažiau kenksmingos sveikatai nei rūkymas“.

2. E-skysčiai yra įvairių skonių

Vienas didžiausių garinimo privalumų yra platus e-skysčių skonių asortimentas rinkoje, kuriame galite pasirinkti daugiau nei 7000 pasirinkimų. Nepriklausomai nuo jūsų pageidavimų, lengva rasti skonį, atitinkantį jūsų skonį.

Kad ir kas jus sujaudintų, jums bus skirtas elektroninis skystis. Populiarūs e-skysčio skonio profiliai yra: vaisių, desertų, tabako, saldainių ir skanėstų ir daug daugiau.

Dar geriau, jei esate buvęs mentolio cigarečių rūkalius, mėtų ir mentolio e-skysčiai jums puikiai tinka. Jūs ne tik įgysite malonaus mėtų skonio, prie kurio esate pripratę, bet ir efektyviai patenkinsite savo potraukį nikotinui.

Taigi atsisveikinkite su pasenusiu tabako skoniu ir atverkite visiškai naują galimybių pasaulį.

3. Vaping taupo pinigus

Augant vidutiniam cigarečių pakelio kainai, garinimas žymiai sumažins jūsų piniginės apkrovą, nesvarbu, ar esate lengvas, ar sunkus rūkalius.

Remiantis statistika, vidutinė 20 cigarečių pakelio kaina yra maždaug 9,91 svaro sterlingų ir nuolat brangsta. Taigi, jei per dieną surūkote 10–20 ar net mažiau cigarečių, tai yra nemaža pinigų dalis.

Priešingai, galite nusipirkti butelį elektroninio skysčio nuo 1,75 svaro sterlingų. E-skysčio butelis taip pat gali tarnauti daug ilgiau, priklausomai nuo jūsų garinimo dažnio.

Dar geriau, jūs neprivalote įsipareigoti tam tikram e-skysčio kiekiui, kaip tai darote su cigaretėmis. E-skysčiai tiekiami 10 ml buteliukuose iki 200 ml. Taigi galite eksperimentuoti ir pasirinkti tai, kas jums labiausiai tinka.

4. Garai nepalieka tvyrančio kvapo

Rūkymas yra liūdnai pagarsėjęs savo tvyrančiais ir nemaloniais kvapais, kurie prilimpa prie sienų, baldų, drabužių ir beveik viso kito.

Elektroninio skysčio garų gaminami garai ne tik maloniai kvepia, bet ir greitai išsisklaido, o tai reiškia, kad lengvas kvapas ilgai neužsisklęs.

Tai ne tik puiku vaperiui (atsisveikinkite su cigarečių kvėpavimu), bet ir premija aplinkiniams.

Geriausia tai, kad siūlomų įvairių e-skysčių skonių asortimento dėka tikrai galite rasti skonį, kuris kvepia ir yra gero skonio, suteikdamas jums geriausią iš abiejų pasaulių.

Vaping nepalieka tvyrančio kvapo

Vaping padeda mesti rūkyti

5. Vaping yra veiksmingas būdas mesti rūkyti

Įrodymas yra šio pudingo pudingas, o bėgant metams rūkymas nuolat padėjo rūkaliams atsikratyti įpročio ir visam laikui mesti rūkyti.

„Public Health England“ duomenimis, „apytiksliai 2,9 milijono suaugusiųjų Didžiojoje Britanijoje šiuo metu naudoja elektronines cigaretes, iš kurių 1,5 milijono žmonių visiškai nustojo rūkyti“.

Tyrimai taip pat parodė, kad garavimas yra populiariausia metimo rūkyti forma, aplenkianti pakaitines nikotino terapijas, tokias kaip nikotino pleistrai.

6. Nikotino suvartojimo kontrolė

Kontroliuoti suvartojamo nikotino kiekį yra esminė metimo rūkyti dalis, o elektroninės ir cigaretės skiriasi.

Vidutinėje cigaretėje yra nuo 6 mg iki 12 mg nikotino, priklausomai nuo prekės ženklo. Tai palieka mažai vietos, kad galėtumėte pasirinkti, kiek nikotino suvartojate kiekvieną dieną.

Kita vertus, naudojant tam tikrų prekių ženklų elektroninius skysčius galima įsigyti 0 mg, 3 mg, 6 mg, 12 mg, 18 mg ir kartais net daugiau. Kaip mesti rūkyti, tai leidžia lėtai mažinti suvartojamo nikotino kiekį, kol galiausiai pasieksite 0 mg ir visiškai nerūkysite.

Kontroliuokite savo nikotiną garais

„Vaping“ turi kažką visiems biudžetams

7. Produktai visiems biudžetams

Fantastiškas dalykas, susijęs su garinimu, yra tas, kad yra vape rinkinys, tinkantis kiekvienam biudžetui.

Nesvarbu, ar norite panardinti kojų pirštus į vandenį kuklesniu prietaisu, ar išeiti ir pasiimti itin puošnios elektroninės cigaretės, nesunkiai rasite tai, ko norite.

Pavyzdžiui, rūkaliams, norintiems žengti pirmąjį žingsnį į garinimą, galima rinktis iš daugybės pradinių garų rinkinių už nedidelę kainą.

„ULTD Salts Puff Bars“ yra puikus įėjimo taškas, ir jūs galite paimti 3 už 10 svarų sterlingų, kiekvienas iš jų suteikia iki 300 išpūtimų. Nesąmoningas.

Jei pakankamai ilgai buvote šalia švaistymo scenos ir norite iš tikrųjų pradėti išbandyti vandenis, tuomet jums tinka labiau pažengęs garų rinkinys.

8. Vaping produktai yra reguliuojami

Daugelyje šalių garinimas yra kontroliuojamas ir reguliuojamas, siekiant užtikrinti jo saugumą ir atitiktį.

Ankstesnis straipsnisKokios atgalinės nuorodos yra naudingos ir kokybiškos?
Kitas straipsnisPsichologas Vilniuje: kaip pas jį patekti?

Komentuoti

Please enter your comment!
Please enter your name here